Termeni şi condiţii

I. PRODUSE

1. Rugam asigurati-va ca ati vazut toate fotografiile produsului (acolo unde acestea sunt mai multe la numar) si ca ati citit descrierea. 

2. Daca aveti intrebari si/sau dubii cu privire la unele detalii (culoare, marime, forma, material, nuanta etc.), va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda

II. FACTURA

Pentru eliberarea facturii in cazul produselor achizitionate, va rugam sa treceti in formularul de comanda datele complete de identificare ale firmei dvs (persoană juridică) sau ale dvs. (persoană fizică).

III. DECLINAREA RESPONSABILITATII

Nu ne asumam responsabilitatea pentru: 

1. Defectiunile si/sau accidentele de orice natura datorate folosirii necorespunzatoare a produselor

2. Livrarea intarziata cauzata de serviciul de livrare folosit

IV. RETURURI
Politica de retururi a magazinului este intocmita cu respectarea OG nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin L nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta. 

Din momentul primirii produsului, cumparatorul are la dispozitie : 
- 15 zile sa notifice, telefonic sau prin e-mail, cu privire la returnare
- 5 zile de la notificare ca sa expedieze produsul

Produsul se va returna :
- in ambalajul original
- in aceeiasi stare in care a fost receptionat
- folosind acelasi mijloc de transport cu care s-a facut expedierea (Posta Romana sau curierat)

ATENTIE!
1. Costul transportului retur al produsului este in responsabilitatea cumparatorului
2. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta lovituri, ciobituri, zgarieturi, semne de purtare sau orice alte semne de uzura 
3. Odata cu notificarea referitoare la retur, cumparatorul va transmite dovada ridicarii coletului (factura/chitanta, in functie de caz)
4. Dupa expedierea coletului retur cumparatorul va transmite dovada expedierii acestuia precum si toate datele necesare rambursarii contravalorii produsului returnat in cazul in care acestea nu au fost furnizate in prealabil.

Contravaloarea produselor returnate se va achita in maxim 15 zile de la primirea coletului retur, folosind aceeasi metoda prin care s-a achitat coletul (mandat postal sau transfer bancar).

In momentul in care plasati o comanda intelegem ca ati citit, ati inteles si sunteti de acord cu termenii si conditiile magazinului.