Despre noi

Într-o lume sufocată de supermarketuri, producţie în masă, standarde şi trenduri, începem să ne pierdem unicitatea. Din acest motiv am decis să vă oferim acest magazin cu bijuterii lucrate manual, unde fiecare poate să se regăsească şi să-şi manifeste individualitatea. Dorim să vă oferim posibilitatea de a vă îmbina dorinţele şi imaginaţia, cu talentul artistului şi cu minunatele pietre semipreţioase oferite de natură,cu mărgelele şi accesoriile alese cu grijă, astfel încât fiecare bijuterie să reprezinte o parte din personalitatea dumneavoastră.

Cine se “ascunde” în spatele creaţiilor?

 Eu sunt Simina iar povestea mea prin lumea magică a bijuteriilor a început acum mai bine de zece ani când, in magazinul pe care îl vizitam   foarte des pentru a-mi procura materialele necesare creării invitaţiilor mele de nuntă, am descoperit mărgeluţele. M-au fascinat din primul   moment – erau atât de multe, atât de colorate, atât de variate ca formă, atât de frumoase, încât mi-a fost tare greu să aleg şi să mă hotărăsc   ce anume să iau.

De atunci, de la cele câteva cutiuţe cu mărgele şi accesorii care încăpeau într-un sertar, am ajuns la un mic atelier în care, oriunde îţi întorci privirea, găseşti cutii cu mărgele şi accesorii, cleşti, sârme, planşe de lucru aşteptăndu-şi cuminţi rândul, schiţe, proiecte începute, cutii şi cutiuţe cu bijuteriile finalizate.

Încă de la începuturile timide din 2008, bijuteriile au fost create sub ”marca” Maria`s Handwork. După o atât de lungă călătorie am simțit însă nevoia unei schimbări. Am dorit o mai bună definire și individualizare a produselor noastre și astfel, la finalul lui 2018 a apărut La Demoiselle, unde veți găsi aceleași bijuterii și accesorii lucrate manual, cu multă pasiune și atenție la detalii, cu care v-am obișnuit în ultimii 10 ani dar și produse noi, care sperăm să vă încânte.